dissabte, 18 de desembre de 2010

MÉS INSPIRACIÓ

Höjden i vindsvåningen kunde utnyttjas till en liten loftvåning. Den luftiga trappan är en specialkonstruktion och trappräcket med belysning är infäst i väggen. Soffbord Flower av Christine Schwarzer och skinnfåtöljer av Roger Persson, från Swedese, soffa från Ire möbler. Golvlampa av Philippe Starck, Flos. Handknuten matta samt kudde och pläd från Asplund. Mönstrade kuddar, Svenskt tenn. Litografi av Carl Fredrik Reuterswärd.

Det ljusa köket med dubbla rader köks­skåp har ritats av inredaren Helene Becker och till­verkats av Claesson­kök. Även stegen i ek är specialtillverkad. Arbetsbänkar i betong och stänk­skydd i glas. Mat­bord av Strand+ Hvass, Carl Hansen & søner, lampan över, Enigma, är från Louis Poulsen.

Zebraskinnet fick följa med lägenhetsinnehavarna hem efter en jaktsafari i Sydafrika. Fåtölj Lounge chair av Ray och Charles Eames. Sängen i form av Piero Lissoni för italienska Porro. Benen sitter en bit in under skivan i botten av sängen så att intrycket blir svävande. Huvudänden består av mjuka vita kuddar.

Den till synes fritt svävande trappan har de två nedersta trappstegen helt fria, de övriga är hopkopplade med en skyddande glasskiva. Soffan Andy, liksom tidningskorgen en trappa upp, är från b & b Italia. Kvadratisk ryamatta Vico i design av Maria Löw för Almedahls. Den bågformade lampan Twiggy, formgiven av Marc Sadler för Foscarini,  har en form som är praktisk under ett snett tak.1 comentari:

  1. Que delicia de fotos, son preciosas y a pesar de sus lineas rectas las veo muchas muy acogedoras, me ha encantado la cocina blanca, con la pared de platos y los taburetes en madera

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu missatge!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...