dissabte, 12 de febrer de 2011

COSES I CASES

Fra venstre: Spider Woman af Louise Campbell for Hay, 'JW'-stolen også fra Hay og yderst en Eames Plastic Chair fra Paustian. På den anden side kan 'Chair One' fra Excel skimtes, sammen med Verner Pantons S-stol og Hee Wellings metalnetstol fra Hay.

Uno forms klassisk smukke og mest solgte køkken med de karakteristiske lamelfronter

Vinduer på hele den ene langside sikrer masser af daglys i lejlighedens største rum. Kristina og Morten har delt lejligheden op i zoner med køkken længst tilbage (mod væggen ud til badeværelset) og herefter spisebord og stueafdeling. Reolerne på væggen er fra Montana, sofaen er fra Engell Møbler, stolen ‘Low pad’ er af Jasper Morrison for Cappellini. Døren på endevæggen er til gangen, badeværelset og bagtrappen. Sofabordet har Morten selv lavet af sorte mdf-plader. Toppen kan skydes til begge sider, så bordet kan gemme blade, aviser osv.

Køkkenøen skulle være fri for vand, så den også kan bruges som arbejdsbord, når designerne skal lave store skitser. Spisebordet er fra Hay, stolene er fra Gubi, og lysestagen er fra Paustian. I køkkenøen er der også blevet plads til en lille spise-/arbejdsplads med Konstantin Grcics barstole, der fås hos Plank.

Arne Jacobsen-stolene omkring spisebordet var brune, men Sidsel har fået dem sprøjtelakeret hvide hos Beka Industrilakering. Bordet er lavet særligt til rummet af Ejnar Møller & Sønner. Hylderne på bagvæggen er Ikea-hylder, der er spartlet sammen og malet med tavlelak, så de får en ru overflade. Kisten var en gammel trækiste, som sidsel ikke nænnede at male. Den blev i stedet beklædt med Verner Panton-tapet og bruges nu til cd'er.

Køkkenet fra Invita med bordplade i egetræ er samlingspunkt for hele familien. Pendlerne er originale engelske BTC-lamper fra Lamperiet. Det smukke gamle gulv er blevet slebet og har fået tre gange klar lak.

Bordet på hvide bukke er fra Hay. På væggen ses en af de få ting fra Ikea, der har sneget sig ind i det fuldendte designerhjem – to klassiske ‘Lack’-hylder. Hvad ellers, fristes man til at sige ...

Et kig fra stuen ned gennem køkkenet og området foran altanen med de skrå vinduer – parrets yndlingssted i lejligheden. Køkkenet er et Ikea-køkken, der har fået en overhaling med lyseblå højglansmaling og nye, superenkle stålgreb.

Det hvide køkken er placeret langs hele den ene side af stuen og går med sine overskabe til loft næsten i ét med væggen. Køkkenet er fra Voke, ovnen fra De Dietrich,  og komfuret fra Atag. Stigen er nødvendig for at nå de øverste skabe.

3 comentaris:

 1. Carmina, el rincon de trabajo me ha encantado me guardo algunas fotos me parecen unas ideas ikeanas de inspiracion

  ResponElimina
 2. ufff quin gust veure això i un punt de pena per no saber aconseguir, aquest efecte!! enhorabona.

  ResponElimina
 3. Gràcies Mor...un plaer tenir-te per aquí!!!
  Un petó

  ResponElimina

Gràcies per deixar el teu missatge!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...