dimarts, 12 de juny del 2012

THE POP UP MARKET

Ha estat un intens cap de setmana, moltes emocions i moments inolvidables.
Vull agraïr a l'organització que, malgrat la forta calor, la desfilada del Corpus que ens va pendre el públic el Diumenge per la tarda i la "crisis", han estat amb nosaltres a en tot moment amb un sonriure i molt de carinyo, especialment la Patricia, la noia més dolça del Market. Gràcies pel vostre esforç i la vostra amabilitat.
M'emporto molts bons records de la meva primera experiencia en aquest món, el lloc era fantàstic, en ple centre històric de València, he conegut gent molt especial, gent creativa i treballadora, he passat moments molt divertits i espero repetir!!

També vull agrair la visita de la Salima de Dar-amina, Itzi de Decoritzion, Ninni de Facilisimo i de Inés de Bohodecochic i de uns quants seguidors anónims del blog que van tenir l'amabilitat de venir a coneixer-me personalment al Market.

Gràcies a tots per fer-me passar un cap de setmana inolvidable!!
















Fotos cedides per Salima

GRÀCIES A TOTS!!!

11 comentaris:

  1. Bio no puedo ver las fotos....

    Todo esfuerzo tiene su recompensa

    ResponElimina
  2. Gracias por tu comentario Susana...puedes ver las fotos, ahora??

    ResponElimina
  3. m'agrada el pop up store que vas preparar per descobrir al públic els teus productes!
    Segur que va ser tot un èxit i una molt bona experiència! :)

    ResponElimina
  4. Q pasada conocerte! Tienes más foticos?ya m las pasas x correo.como llegó la lamina?petons

    ResponElimina
  5. Moooltes felicitats per aquest èxit Carmina. Les teves creacions son fantàstiques com tu mateixa. Les noies de Quedemipunt i Telohagoypunto estem segures que et faràs un merescut raconet en aquest món fabulós de l'artesania.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gracies guapísimes!!! El dijous fareu la trobada?? Tinc moltes ganes de veureus i explicar-vos moltes coses...

      Mil petonets

      Elimina
  6. Hola guapísima!!! Para mi también fué un placer conocerte...que emoción, después de hablar "virtualmente" durante unos años al fin nos conocimos personalmente!! Todavía no he tenido tiempo de descargar mis fotos, estas que he colgado las hizo Salima, en cuanto las tenga, te las paso.
    La lamina es super bonita, y ya la tengo colgada, le hice un marco improvisado con el washi tape que compré y ha quedado genial. En cuanto pueda cuelgo las fotos en Facilísimo.
    Mil besos

    ResponElimina
  7. These lamps are very cool and creative - i like them a lot!!

    ResponElimina

Gràcies per deixar el teu missatge!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...