dimecres, 8 de juny de 2011

LA CASA DE EVA

Continuant amb les cases del foro de Facilísimo, avui us vull presentar la espectacular casa de Eva, més coneguda al foro per Ratona1, una casa envoltada de bosc i amb una arquitectura contemporànea.

Ella mateixa va explicant casa esapi de la casa...

"Anem per parts, primer façanes, jardí i exteriors.""L'entrada de la casa i distribuidor, està fet amb dos alçades, a dalt és passarela el que hi ha. Es va fer així per aprofitar les vistes al bosc i distribuir les habitacions a la zona més tranquila.
Hi ha gent que diu que és espai perdut, però nosaltres ho gaudim molt, desde jugar els nens, fins a cel.lebrar aniversaris o dinars amb tot el espai obert que ofereixen les portes correderes del menjador.""El menjador, comunicat amb l'entrada i la cuina mitjançant dos grans portes corredisses."La cuina, va ser difícil de distribuír, ja que comunica amb menjador, amb garatge, amb jardí i amb una zona de rentadora i estenedor. Ademés té forma de L. Però es on passem la vida!"Aseo  de la planta baixa."
"El nostre dormitori, vestidor i bany. Està tot comunicat mitjançant correderes de vidre negre.
La banyera és spa, el que permet mantenir l'aigua i no gastar tant."


"El dormitori dels nens. L'Hèctor en antracita i vermell,amb un vinil de pirata. I l'Ariadna en gris i blanc, amb silueta de Marga Melià.
El seu bany, en colors taronja."


"I per últim l'estudi.
Espero que us agradi!!


Moltes gràcies Eva!!! Teniu una casa de revista!!
Si voleu veure més...La casa de ratona
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu missatge!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...