diumenge, 9 de desembre de 2012

DISSENY A SITGES

Aquest singular i innovador projecte d'arquitectura, dissenyat per Geibar Constructors, una promotora-constructora d'habitatges exclusius, es basa en la simplicitat formal i en la essencialitat espacial, on els plànols de la façana de vidre marquen les fronteres entre el espai interior i el paisatge exterior.
Del treball de decoració, obra de l'arquitecte i dissenyador d'interiors,Jorge Rangel ,
destacarem tres estances que ens faran sucumbir de plaer en tots els sentits.
El blanc és el color protagonista i s'utilitza com a element unificador de tot el projecte.
En primer lloc, la piscina interior climatitzada concebut com un espai destinat a la
relaxació i el descans, així com la piscina exterior que es un model transbordant.
La barreja de colors de les peces de disseny i dels mobles utilitzats posen un toc de vitalitat al blanc regnant a tot l'habitatge.
A la planta superior, la cuina és un altra de les zones concebudes con un espai extremament minimalista, crea un ambient propici per a la creació culinaria.
Entre el saló i la cuina s'ha configurat una zona de menjador. I finalment la espaiosa suite en que el blanc queda potenciat per la llum natural que penetra a través de la façana àmplia les perspectives visuals, donant una major sensació d'amplitut.
El bany és el centre neuràlgic d'aquesta suite en que els diferents usos conviuen en un mateix espai, sense divisions ni separacions.
El seu disseny innovador, l'interiorisme destacat i la seva tecnologia d'última generació, unit a la seva privilegiada ubicació amb vistes panoràmiques sobre la costa, fan que aquest projecte sigui únic en tota l'area de Barcelona.

















100% disseny e innovació...
Gràcies Jorge!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per deixar el teu missatge!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...